Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. Introducere, termeni si definitii

HELENAS este un site operat de SC BIG UNICAT TREND SRL, persoana juridica romana avand sediul in Iasi, str. Iasomiei nr.23, Chicerea, com. Tomesti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J22-2175-2016, cod unic de inregistrare 36600359, autorizatie ANPC pentru efectuarea operatiunilor cu metale pretioase si pietre pretioase nr. 0009818/24.10.2016.

Prezentul document stabileste termenii si conditiile de utilizare a acestui site web (www.helenas.ro), conditiile de achizitionare a produselor comercializate prin intermediul acestui site web, denumite in continuare “Termeni si conditii” iar folosirea (vizitarea si/sau achizitionarea produselor) implica acceptarea acestora. Politica de retur face parte integranta din “Termeni si conditii”. In caz ca nu sunteti de acord cu acest document - “Termenii si conditii”, va rugam sa nu utilizati acest site web.

HELENAS isi asuma dreptul de a aduce modificari prevederilor “Termeni si conditii” in orice moment fara nici o notificare prin urmare Utilizatorii/Cumparatorii sunt rugati sa citeasca cu atentie acest document inaintea utilizarii sau a efectuarii oricarei comenzi de pe site-ul web www.helenas.ro

In cuprinsul Termenilor si Conditiilor, termenii de mai jos au urmatoarea semnificatie:

Vanzator – HELENAS

Cumparator – orice persoana fizica sau juridica ce efectueaza o Comanda online pe acest site web (www.helenas.ro) indiferent daca isi creeaza sau nu Cont pe site

Utilizator – orice persoana fizica sau juridica ce navigheaza pe site-ul www.helenas.ro

Site – domeniul www.helenas.ro

Cont – sectiune din Site ce poate fi accesata pe baza unei adrese de email si parolei cumparatorului care contine informatii despre acesta si ii permit efectuarea cu usurinta a comenzilor, pastrarea unui istoric cu privire la comenzi, pastrarea unei Liste de Favorite

Lista de Favorite – sectiune din Cont in care cumparatorul poate salva produsele care prezinta interes pentru acesta si pe care le poate adauga oricand in Cosul de cumparaturi pentru a le achizitiona

Comanda – solicitare din partea Cumparatorului in format electronic prin care acesta isi manifesta intentia de a achizitiona produse comercializate online de catre HELENAS pe Site

Contract – contractul incheiat la distanta intre Cumparator, care accepta expres Termenii si Conditiile publicate pe Site, si HELENAS, fara prezenta fizica simultana a acestora, la momentul confirmarii de catre HELENAS a Comenzii plasate pe Site de catre Cumparator

Produse – orice bun comercializat de HELENAS pe acest Site care va fi livrat catre Cumparator ca urmare a solicitarii acestuia prin Comanda, conform “Termenilor si Conditiilor”

Rating – gradul de apreciere pe care il are cumparatorul cu privire la un produs achizitionat de pe Site, exprimat in stele, de la 1 la 5

Review – evaluarea scrisa de catre Cumparator asupra unui produs comandat de pe site, in urma experientei sale personale prin care acesta apreciaza calitatea produsului, a site-ului si a serviciilor oferite de catre HELENAS de la Comanda pana la Primirea produsului acasa

Newsletter – modalitate de informare a Cumparatorului de catre HELENAS, exclusiv prin email, cu privire la produsele disponibile la vanzare pe Site, produse noi, reduceri de pret, etc, fara nici un angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta

2. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform DECIZIEI nr. 200 din 2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesara notificarea, precum si pentru modificarea si abrogarea unor decizii, HELENAS nu are obligativitatea de a depune notificare la Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal pentru activitatea pe care o desfasoara. Prin urmare, informatiile/datele furnizate de Cumparator vor fi utilizate de catre HELENAS numai în scop de comerţ electronic, reclamă, marketing și publicitate, precum și pentru executarea Contractului.

Prin completarea datelor in formularele specifice de pe Site pentru crearea Contului, transmiterea unei Comenzi, abonarea la Newsletter, etc, Cumparatorul isi exprima consimtamantul expres ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate de catre HELENAS in scopurile mentionate.

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului site-ului si/sau efectuarea Comenzilor, Utilizatorul/Cumparatorul este de acord in mod expres si fara echivoc cu Termenii si Conditiile publicate pe Site in ultima versiune actualizata care este comunicata pe Site, la data respectiva precum si cu modificarile ulterioare aduse acestora. Termenii si Conditiile pot fi modificate oricand de catre HELENAS, fiind opozabile Utilizatorilor/Cumparatorilor de la data afisarii pe site.

Cumparatorul are dreptul prin lege sa fie informat, sa aiba acces la datele sale, sa intervina in vederea modificarii sau stergerii totale sau partiale si sa se opuna, dreptul sa nu fie supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa in Justitie in cazul incalcarii drepturilor sale conform Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date de catre HELENAS. Cumparatorul isi poate exercita drepturile enumerate mai sus oricand, pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa sediului social al SC BIG UNICAT TREND SRL.

HELENAS poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de colaborare, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopul mentionat mai sus, precum societatile de curierat sau unitatile bancare pentru procesarea platilor/incasarilor.

3. Drepturile de proprietate intelectuala

Continutul si materialele publicate pe site-ul www.helenas.ro , incluzand si nelimitandu-se la imaginile, textele, simbolurile, continutul multimedia, alte elemente de grafica Web, baze de date, sunt integral proprietatea HELENAS si a partenerilor sai. Folosirea (copierea, distribuirea, publicarea, reproducerea, transferul catre terte parti, etc) fara acordul expres al HELENAS a oricarui material publicat pe acest site se pedepseste conform legii.

4. Politica deConfidentialitate

HELENAS asigura confidentialitatea informatiilor de orice natura furnizate de catre Utilizator/Cumparator, respectiv a datelor de autentificare ale contului creat pe Site, precum si a datelor de facturare, livrare si plata necesare efectuarii unei Comenzi, in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Dezvaluirea informatiilor furnizate de catre Utilizator/Cumparator se poate face numai in conditiile specificate in Politica de Confidentialitate.

Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor, Cumparatorul este de acord sa informeze HELENAS in cel mai scurt timp, despre posibile suspiciuni asupra securitatii contului creat pe Site.

5. Politica de comert online

Cu toate eforturile depuse pentru asigurarea unei navigari sigure pe site-ul www.helenas.ro , HELENAS nu garanteaza ca site-ul nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intreruperi sau caderi prin urmare nu se face responsabila pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau vizitarea site-ului; de asemenea HELENAS nu este reponsabila de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor pe site, fara ca prin acest lucru sa fie afectate drepturile Cumparatorului de care beneficiaza, in temeiul legii, in calitate de consumator.

Link-urile catre alte site-uri sau materiale ale unor terte parti publicate pe www.helenas.ro sunt oferite exclusiv in scop informativ, fara ca HELENAS sa isi asume in nici un fel responsabilitatea pentru continutul acestor site-uri si materiale sau a produselor promovate sau comercializate prin intermediul lor.

HELENAS isi ia toate masurile in vederea prezentarii corecte si complete a informatiilor pe site-ul www.helenas.ro . In cazul aparitiei unor inadvertente sau erori, in functie de momentul sesizarii lor, vor fi remediate in cel mai scurt timp posibil. In situatia in care aceste erori afecteaza Comanda efectuata de catre Cumparator, se aduce la cunostinta acestuia cu posibilitatea de a reconfirma sau anula Comanda dupa remedierea erorilor.

HELENAS are dreptul, in orice moment, sa modifice, sa suspende sau sa intrerupa comercializarea online a unui sau mai multor Produse, temporar sau definitiv, cu sau fara notificare prealabila.

HELENAS isi rezerva dreptul de a modifica pretul sau cantitatea Produselor din Comanda pentru motive justificate, caz in care va anunta Cumparatorul la adresa de email sau numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului in vederea reconfirmarii sau anularii Comenzii efectuate.

HELENAS poate publica pe site informatii despre produsele sale si / sau promotii practicate intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Toate preturile sunt exprimate in lei (RON) si au toate taxele incluse.

Comunicarea cu HELENAS se poate realiza prin interactiunea directa cu aceasta sau prin formularul de contact de pe site.

Intrucat comertul electronic presupune vizualizarea produselor utilizand diverse medii de prezentare (calculator, laptop, tableta, telefon, etc) cu diferite setari de rezolutie, luminozitate, samd, este important de stiut ca:

-          fotografiile si imaginile produselor publicate pe site au un rol informativ;

-          culorile produselor asa cum sunt vazute pe site pot diferi de cele din realitate;

-          dimensiunea si forma produselor pot fi percepute diferit, fapt pentru care se recomanda citirea cu atentie a specificatiilor fiecarui produs;

-          stocul produselor de pe site poate diferi de cel din realitate ca urmare a inregistrarii mai multor comenzi simultan;

6. Inregistrarea unui Cont

Crearea unui cont pe site ofera Cumparatorului o serie de avantaje printre care pastrarea datelor personale si a adreselor de livrare si facturare pentru Comenzile viitoare, pastrarea unui istoric al Comenzilor efectuate, crearea unei Liste de produse favorite.

Cumparatorul isi poate crea un cont pe Site parcurgand urmatorii pasi:

-          alegerea butonului Creare Cont din bara de meniu dreapta sus sau din formularul Finalizeaza Comanda cu optiunea Inregistreaza un Cont nou

-          introducerea detaliilor personale (Nume, Prenume, adresa de email, Telefon) si a Adreselor de livrare/Facturare (care pot fi aceleasi)

-          introducerea parolei contului

-          alegerea optiunii de primire a noutatilor si promotiilor HELENAS

-          citirea si bifarea casutei “Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile”

-          Click pe butonul Trimite

-          Primirea unui email de confirmare a crearii Contului

Accesul la Contul creat se face pe baza adresei de email si a parolei furnizate la crearea Contului.

HELENAS nu solicita Cumparatorilor, prin nici un mijloc de comunicare, informatii confidentiale (parole personale, numere de carduri, numere Pin, etc) prin urmare divulgarea acestor informatii este strict responsabilitatea Cumparatorului, HELENAS nefiind responsabila pentru nici un prejudiciu cauzat de aceste actiuni ale Cumparatorului.

Cumparatorul este responsabil pentru pastrarea in siguranta a datelor sale de autentificare si are responsabilitatea de a anunta in cel mai scurt timp HELENAS in cazul in care constata orice activitate neautorizata desfasurata in contul sau.

HELENAS poate refuza solicitarea crearii unui Cont in masura in care constata ca informatiile furnizate sunt in mod vizibil neconforme cu realitatea.

7. Inregistrarea unei Comenzi

Cumparatorul poate efectua comenzi de pe site-ul www.helenas.ro atat in cazul in care are cont inregistrat pe Site cat si in cazul in care nu are cont si nici nu doreste sa creeze.

Efectuarea unei Comenzi pe site-ul www.helenas.ro presupune parcurgerea urmatoarelor etape:

-          adaugarea unui sau mai multor produse in cos urmate de optiunea “Finalizeaza Comanda” a Cosului de cumparaturi; adaugarea unui produs in Cosul de cumparaturi in lipsa finalizarii Comenzii nu atrage dupa sine inregistrarea comenzii si nici rezervarea automata a produsului respectiv;

-          alegerea variantei de Comanda fara cont (ca Guest) sau cu cont; accesul este permis oricaror cumparatori, nefiind conditionati de inregistrarea unui cont; HELENAS isi rezerva dreptul de a-si selecta Cumparatorii sau de a restrictiona unele modalitati de plata in cazul in care se considera ca in baza conduitei sau a activitatii acestuia pe site actiunile sale ar putea prejudicia in vreun fel HELENAS, Cumparatorul putand solicita informatii cu privire la motivele ce stau la baza acestor masuri;

-          in formularul Adresa facturare se introduc datele pentru emiterea facturii care pot fi aceleasi cu datele din formularul Adresa livrare, in caz contrar se completeaza datele din formularul Adresa de livrare; refuzul furnizarii acestor informatii pentru efectuarea comenzii determina imposibilitatea HELENAS de a livra Comanda respectiva;

-          alegerea Metodei de plata: ramburs sau prin transfer bancar; in cazul transferului bancar, HELENAS va livra produsul doar dupa inregistrarea platii Cumparatorului in contul Vanzatorului;

-          formularul Confirmarea comenzii este un ultim pas de verificare a corectitudinii comenzii ce urmeaza a fi transmisa de catre Cumparator in care sunt prezentate informatii cu privire la produsul/produsele comandat/comandate, cantitate, pret, valoare transport (daca exista), valoare reducere (daca exista) si total de plata pentru Comanda

-          in urma Confirmarii Comenzii Cumparatorul va primi un email si/sau apel telefonic de notificare a primirii solicitarii acestuia care NU reprezinta acceptul comenzii, ci are doar rol informativ; emailul va contine date despre Produsele comandate, date legate de costul livrarii, a reducerilor aplicate (in cazul in care exista), un numar de identificare a Comenzii precum si o data estimata de livrare; tot in acest email Cumparatorul va fi notificat ca va fi contactat telefonic in termen de maxim 48 ore (2 zile lucratoare) pentru confirmarea disponibilitatii Produselor si acceptarea Comenzii. Odata parcurs acest pas, Comanda nu mai poate fi modificata decat in cazul in care unul sau mai multe Produse nu mai sunt diponibile in stoc;

-          confirmarea comenzii, respectiv incheierea Contractului intre Cumparator si HELENAS se considera in momentul in care HELENAS dispune livrarea produsului/produselor comandat/comandate prin transmitearea notificarii expedierii Comenzii; prin confirmarea comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare si livrare sunt corecte, complete si reale la data plasarii Comenzii; in cazul in care datele furnizate de catre Cumparator pe Site sunt incomplete si/sau incorecte, HELENAS poate proceda la anularea Comenzii transmise de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate acestuia, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poate pretinde celeilalte daune-interese;

-          prin inregistrarea Comenzii pe site Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (apel telefonic sau electronic mail) utilizata de HELENAS pentru a derula operatiunile de comert electronic (confirmarea si inregistrarea comenzii, facturarea si livrarea produsului);

-          In cazul in care Cumparatorul isi modifica pe Site datele personale furnizate deja catre HELENAS in timp ce exista Comenzi in derulare, respectivele Comenzi vor fi procesate conform cu datele vechi existente la momentul plasarii Comenzii, urmand ca pentru Comenzile viitoare sa se ia in considerate noile date modificate.

Cumparatorul are posibilitatea de a evalua produsul comandat de pe site prin acordarea unui calificativ exprimat in stele, de la 1 la 5 si totodata de a scrie un Review care sa cuprinda aprecierea sa cu privire la produsul comandat, experienta cu HELENAS pana la primirea produsului samd. Prin inregistrarea unui Review, Cumparatorul acorda HELENAS o licenta neexclusiva, perpetua, irevocabila si ofera Vanzatorului dreptul de a folosi, reproduce, modifica, distribui si afisa continutul Review-ului.

La scrierea unui Review Cumparatorul trebuie sa faca referire doar la caracteristicile si modul de utilizare al Produsului, modul in care decurge colaborarea cu HELENAS, sa utilizeze un limbaj corespunzator, fara termeni licentiosi, sa ofere informatii certe, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, sa nu faca referire la alte site-uri sau firme si/sau sa inscrie informatii despre URL-uri ale altor site-uri care comercializeaza diverse produse sau servicii sau produse asemanatoare, sa nu furnizeze sau sa solicite in vreun fel date personale (detalii de contact, adrese de email, numere de telefon, user si parole), sa nu scrie Review-uri care sa contina materiale publicitare de orice natura, sa nu utilizeze Review-ul ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul.

8. Validarea Comenzii si Incheierea Contractului

In termen de 48 ore (2 zile lucratoare) de la transmiterea Comenzii pe Site, Cumparatorul va fi contactat telefonic pentru confirmarea disponibilitatii Produselor si acceptarea Comenzii.

Contractul dintre HELENAS si Cumparator se considera incheiat in momentul in care Cumparatorul primeste din partea Vanzatorului, prin email sau telefonic, notificarea de expediere a Comenzii. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre HELENAS pe Site vor sta la baza Contractului.

9. Facturare si plata

Preturile afisate pe Site sunt finale si au toate taxele incluse conform legislatiei in vigoare. Costurile de transport (acolo unde exista) sunt cele afisate pe Site si vor fi evidentiate fie pe o factura separata fie pe aceeasi factura cu Produsul comandat.

Vanzatorul va emite, in urma confirmarii telefonice a Comenzii de catre Cumparator, factura aferenta Comenzii care va cuprinde Produsele comandate, costurile legate de transport si valoarea reducerilor aplicate (daca exista); factura emisa in format electronic va fi transmisa la adresa de email pe care Cumparatorul a furnizat-o la efectuarea Comenzii, impreuna cu Certificatul de garantie in format electronic. Pentru intocmirea corecta a facturii, Cumparatorului ii revine obligatia de a furniza informatiile corecte conform legislatiei in vigoare si de a le actualiza ori de cate ori este cazul.

Din motive de securitate HELENAS recomanda Cumparatorului sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile (telefon, tableta, etc). Este interzisa comunicarea parolei de cont unor terte persoane iar in caz de existenta a unor semne legate de utilizarea neautorizata a Contului creat pe Site, Cumparatorul are obligatia de a schimba parola de acces la cont si de a notifica HELENAS in caz de nereusita.

HELENAS accepta 3 (trei) modalitati de plata a facturii aferenta comenzii confirmate:

  • plata numerar ramburs la curier (la primirea coletului);
  • plata securizata online cu cardul;
  • plata prin transfer bancar direct in contul HELENAS. In cazul in care cumparatorul opteaza pentru varianta platii prin transfer bancar, expedierea coletului se va face dupa inregistrarea platii in contul bancar HELENAS.

10. Livrarea Comenzii

HELENAS efectueaza livrarea Produselor comandate de le Site doar pe teritoriul Romaniei.

In urma Incheierii Contractului, conform pct. 8 din Termeni si Conditii, HELENAS se obliga sa livreze Produsele in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator si sa furnizeze acestuia datele aferente livrarii (AWB, Nume curier, numarul si valoarea Comenzii, modalitatea de plata). Vanzatorul are obligatia sa asigure ambalarea corespunzatoare a Produsului si sa transmita documentele insotitoare.

Livrarea se va efectua prin intermediul societatii de curierat indicata de HELENAS.

Cumparatorul are obligatia furnizarii corecte a informatiilor cu privire la Adresa de livrare, a datelor de Facturare precum si a numarului de telefon pentru a se putea face livrarea Produsului conform cu Termenii si Conditiile stabilite.

Livrarea se considera finalizata prin semnarea documentului de primire a Produsului de catre Cumparator si plata Comenzii; refuzul de a semna documentul de livrare si/sau de a efectua plata Comenzii reprezinta refuzul Cumparatorului de a accepta Produsul comandat. Dupa finalizarea Livrarii (semnarea documentului de livrare si plata Comenzii), proprietatea asupra Produsului va fi transferata catre Cumparator, moment in care acesta preia toate riscurile asupra Produsului, respectiv riscul de pierdere, pieire sau deteriorare.

In situatia in care Cumparatorul nu poate fi prezent la adresa de livrare specificata in Comanda, acesta poate desemna o terta persoana care sa preia Produsul in numele sau, cu conditia ca aceasta sa fie o persoana cu capacitatea juridica necesara.

La livrare Cumparatorul va verifica starea ambalajului, urmand ca, in cazul deteriorarilor evidente sau a Produselor lipsa sau incorecte sa sesizeze aceste aspecte in documentul de livrare.

11. Garantii

Toate Produsele comercializate de HELENAS prin intermediul site-ului www.helenas.ro sunt originale şi autentice si beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare in favoarea consumatorului.

Toate produsele din metale preţioase cumpărate de pe site-ul www.helenas.ro sunt prevăzute cu marca de calitate a autorităţii competente.

Garanţia HELENAS este oferita in baza Certificatului de origine obţinut de la furnizorii săi (fabricantul produsului sau distribuitorul autorizat al fabricantului) şi a confirmarii primite după ce produsele au fost analizate si/sau marcate de autoritatea competentă in Romania cu verificarea si marcarea metalelor si a pietrelor pretioase, respectiv ANPC. 

Produsele HELENAS sunt garantate împotriva defectelor pe o perioadă de 6 luni de la data livrării, aceasta garantie referindu-se la faptul ca bijuteria este din metalul pretios specificat. Pietrele naturale pot prezenta mici diferente si/sau imperfectiuni de culoare, forma sau crapaturi fata de fotografiile prezentate pe site, acesta fiind aspectul lor natural, nu un defect. Garanţia este valabilă numai la prezentarea facturii şi a produsului reclamat împreună cu toate documentele existente în pachet.

Această garanţie nu acoperă uzura normală şi/sau daunele provocate de pierdere, furt, utilizare improprie, accidente, manipulare neglijentă sau maliţioasă în mod intenţionat.

Orice modificare adusă produselor HELENAS, incluzând adăugarea, îndepărtarea şi/sau înlocuirea de părţi componente de către o persoană neautorizată va duce la pierderea garanţiei.

Conform Legii nr. 449/2003, articolul 11 alineatul 2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor, garantia neacoperind utilizarea necorespunzatoare, lovirea, utilizarea neglijenta, etc a produselor comandate de pe www.helenas.ro , altele decat defectele ce tin de materialul continut si manopera. 

Conform O.G. nr. 21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unui defect sesizat de catre Cumparator, HELENAS va proceda la inlocuirea sau restituirea contravalorii produsului (in cazul in care inlocuirea nu este posibilia), exclusiv taxa de transport a Produsului. Orice pretenţie de despăgubire adresată către HELENAS nu poate depăşi valoarea preţului de achiziţie al produsului în cauză.

Drepturile consumatorului nu sunt afectate de conditiile de garantie prevazute in acest Certificat de Garantie, fiind conforme cu O.G. nr. 21/1992 republicata si Legea nr. 449/2003, precum si alte modificari ulterioare.


12. Newsletter HELENAS

HELENAS trimite Utilizatorilor si/sau Cumparatorilor sai Newsletter-e numai cu acordul acestora, care se face prin solicitarea lor si completarea adresei de email la care sa primeasca aceasta forma de publicitate.

Utilizatorul/Cumparatorul isi poate modifica optiunea cu privire la primirea Newsletter-ului oricand prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la HELENAS. Dezabonarea la Newsletter nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Termenii si Conditiile publicate.

13. Legislatia aplicabila si Jurisdictia

Utilizarea site-ului web www.helenas.ro , transmiterea Comenzilor si Incheierea Contractelor prin intermediul Site-ului sunt supuse legislatiei romane; orice litigiu aparut intre HELENAS si Cumparatori va fi solutionat pe cale amiabila iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti romane competente din Judetul Iasi.

Aboneaza-te la eleganta