Plata si Livrare

HELENAS accepta 3 (trei) modalitati de plalta a facturii aferenta comenzii confirmate:

  • plata ramburs in numerar la curier la primirea coletului;
  • plata online cu cardul;
  • plata prin transfer bancar direct in contul HELENAS, caz in care expedierea coletului se va face dupa inregistrarea incasarii sumei in contul bancar HELENAS.

Dupa efectuarea Comenzii, HELENAS va lua legatura telefonic si/sau prin posta electronica cu Cumparatorul in vederea Confirmarii disponibilitatii Produselor si a Comenzii; in situatia in care HELENAS nu va reusi sa ia legatura cu Cumparatorul in termen de 2 zile lucratoare (48 ore), Comanda va fi anulata.

Dupa Confirmarea Comenzii, in functie de modalitatea de plata aleasa de Cumparator, HELENAS va dispune livrarea acesteia.

Produsele comandate de pe HELENAS sunt livrate exclusiv prin curier rapid in orice localitate din tara, coletul fiind adus pana la usa.

Livrarea este gratuita pentru orice comanda, indiferent de valoare.

Timpul de livrare este de 1 zi (24 ore) lucratoare conform contractului cu societatea de curierat insa, in situatii exceptionale poate fi si de maxim 2 zile lucratoare (48 ore) de la data confirmarii Comenzii prin email sau apel telefonic pentru situatia in care Cumparatorul alege varianta de plata numerar ramburs catre firma de curierat rapid sau cu cardul bancar.

In cazul in care Cumparatorul alege varianta de plata prin transfer bancar, livrarea se va face in termen de 2 zile lucratoare (48 ore) de la data inregistrarii platii in contul bancar al HELENAS.

Aboneaza-te la eleganta